GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mikor érkezik meg a rendelésem?
A megrendelés beérkeztétől számítva 3-5 munkanapon belül csomagodat átadjuk a Foxpost futárának, aki 1-2 napon belül kiszállítja a megadott címre.
Ha a megrendelés elkészült, emailben értesítünk, a kézbesítésről a futárszolgálat ad tájékoztatást.
Hogyan tudok fizetni az oldalon?
Az oldalon PayPal és utánvétes fizetési opciók közül tudsz választani. Utánvétes fizetésnél 500 Ft kezelési költséget számítunk fel. Rendelésed személyesen is át tudod venni Pécsett, a Gyöngyösi István u 10-ben. Ez esetben telefonon értesítünk, amint elkészült a csomagod.
Milyen szállítási lehetőségek vannak?
A megrendelt termékek szállításáról a Foxpost futárszolgálata gondoskodik. Rendelésed személyesen is át tudod venni Pécsett, a Gyöngyösi István u 10-ben. Ez esetben telefonon értesítünk, amint elkészült a csomagod.
Hogyan válasszam ki a megfelelő méretet?
A nyakörveink két méretben kaphatóak:


S-M: 30-45cm

M-L: 45-55cm
A két megadott méretek a legkisebb és a legnagyobb állíthatósági pontot jelölik.
A legegyszerűbben úgy állapíthatod meg, hogy melyik méret való a kutyusodnak, ha egy centivel körbeméred a nyakát úgy, hogy két ujjad még beteszed a centi és a nyakörv közé, így biztos lehetsz benne, hogy nem lesz túl szoros számára.
Ha bizonytalan vagy írj nekünk, nagyon szívesen segítünk.
Ha mégsem lett jó a méret/nem tetszik a termék/nem jót választottam mi a teendő?
A termékcsere szándékát kézhezvételtől számítva 3 munkanapon belül jelezd nekünk e-mailben. A további teendőkről egy válasz e-mailben fogunk értesíteni.
Részletes információkért kérünk olvasd át az ÁSZF-et.
Külföldre is szállítotok?
Külföldi rendelés esetén kérjük küldj egy üzenetet.
Hogyan tisztítsam a termékeket?
A textil és kötél termékeket mosógépben is kimoshatod alacsony hőfokon (30 fok)
A bőr termékek ápolására legalkalmasabb az erre a célra kapható bőrápoló tej. Amennyiben folt keletkezett rajta, azt nedves, de alkoholmentes tisztítókendővel is eltávolíthatod. A fémcsatokat puha ruhával és kevés mosószerrel töröld át, eltávolítva a piszkot, majd töröld teljesen szárazra.
Ha megrongálódott a termék mi a teendő?
Rendeltetésszerű használat mellett 2 év garanciát vállalunk minden anyag és kivitelezési hibára. Ezeket a termékeket cseréljük, javítjuk. Nem rendeltetésszerű használat például, ha a kutyus megrongálja a nyakörvet. Sajnos ebben az esetben nem tudjuk cserélni a terméket.
A garancia érvényesítéséhez fontos, hogy megőrizd a számlát vagy a rendelés visszaigazolásáról szóló e-mailt.

Ha bármilyen egyéb kérdésed van írj nekünk itt:
Email címünk : info@woofdogdesign.hu