* Demonstrating a YouTube Video Background
MIÉRT MÁS A MI TERMÉKÜNK?

A WOOF! Dog Design-nál büszkék vagyunk arra, hogy termékeink valóban egyediek és magas minőséget képviselnek. Kutyusod kényelme és biztonsága érdekében kizárólag válogatott alapanyagokkal dolgozunk.

MIT IS JELENT EZ?

Termékeinket több ezer vevői visszajelzés és saját tapasztalatunk alapján folyamatosan fejlesztjük. Textil nyakörveinket és pórázainkat egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett anyagból készítjük. Ez egy speciális, kosz, víz és kaparásálló anyag, mely ellenáll minden felületi sérülésnek, így extra strapabíróvá teszi a terméket. Az egyedi vidám, színes minták garantálják, hogy kutyusod megjelenését senki se hagyja szó nélkül.

kutya, nyakörv, póráz

Bőr kiegészítőink gyártását több évtizedes iparági tapasztalatra alapozzuk. Így tudjuk garantálni a termékek kivételes minőségét a vajpuha marhabőrtől kezdve az olasz fém kiegészítőkön át a gyönyörű és precíz varrásig. Színválasztékunkban megtalálhatók az örök klasszikusok, mint például a fekete, bézs, vagy piros. Azonban törekszünk arra, hogy az évszaknak megfelelően mindig hozzunk valami újdonságot is.

 

Agár nyakörveink formája és kialakítása egyedülálló. Bevezetésüket több hónapos saját tesztelés előzte meg. Belsejük sertésbőrrel bélelt a maximális kényelemért.

Kötél termékeink mindegyikét 100% pamutból készítjük, melyek nagy terhelés mellett is maximálisan megbízhatók, tapintásuk mégis puha és kellemes. Minden darabot egyedileg, kézzel festünk és csomózunk. Festés után a köteleket többször teszteljük így garantálva, hogy nem színezik a bőrt, textilt, sőt még kutyusod szőrét sem, akkor sem ha víz éri. A póráz tökéletes kiegészítője az egyedi logós fából készült biléta.

kutya, póráz
virágdísz nyakörv
KERESS MINKET BIZALOMMAL

Telefonszám: +36 30 477 03 44
Email: info@woofdogdesign.hu